Επικοινωνήστε μαζί μας

Η υπηρεσία της woomba παρέχεται από την Brosmedia S.C.P. που εδρεύει στην Ισπανία (C/Pintor Murillo nº 35 5º 2ª, 08210 Barberá del Vallés, Barcelona). Στην Ελλάδα η υπηρεσία παρέχεται μέσω της τεχνικής υποδομής και των 5ψηφίων κωδικών της Pay Chimp Ltd. Pay Chimp Ltd, 1 Kings Avenue, London, United Kingdom N21 3NA, www.paychimp.co. Τηλέφωνο Εξυπηρέτησης Πελατών 2111881777, support@paychimp.co

Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω αυτήν την υπηρεσία;

Υπάρχουν τρεις τρόποι απενεργοποίησης της υπηρεσίας:

1: Μέσω μηνύματος SMS (Απλή Χρέωση Μηνύματος) : Οι πελάτες μπορούν να διαγραφούν ανά πάσα στιγμή στέλνοντας το μήνυμα STOP στον σύντομο κωδικό της συγκεκριμένης υπηρεσίας (19366), όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα εγγραφής. Η συνδρομή του πελάτη θα διακοπεί άμεσα.

2: Μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Οι πελάτες μπορούν να στείλουν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση support@paychimp.co (σημειώνοντας ότι αφορά στον κωδικό 19366) το οποίο θα περιέχει τον αριθμό τηλεφώνου για τον οποίο χρειάζεται να διακοπεί η συνδρομή. Η συνδρομή του πελάτη θα διακοπεί εντός 24 ωρών (κατά τις εργάσιμες ημέρες, διαφορετικά τη Δευτέρα ύστερα από Σαββατοκύριακο).

3: Μέσω τηλεφωνικής γραμμής βοήθειας: Οι πελάτες μπορούν να καλέσουν τον αριθμό τηλεφώνου βοήθειας IVR 2111881777 (μόνο από σταθερό με απλή χρέωση, αναφέροντας ότι αφορά στον κωδικό 19366). Ο αριθμός τηλεφώνου θα διαγραφεί από την υπηρεσία άμεσα.

Εάν η ερώτησή σας δεν απαντηθεί εκεί, μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ερώτησή σας στη διεύθυνση: support@paychimp.co (σημειώνοντας ότι αφορά στον κωδικό 19366).