Συνδρομές ή Συχνές Ερωτήσεις

Συνδρομή υπηρεσίας woomba

Συνδρομή υπηρεσίας woomba

Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία woomba, πρέπει να είστε 18 ετών και άνω ή/και να έχετε την άδεια του ατόμου που πληρώνει τον λογαριασμό του κινητού τηλεφώνου.

Το woomba παρέχει την δυνατότητα λήψης ψυχαγωγικού περιεχομένου κινητών τηλεφώνων, όπως videos , ringtones, παιχνίδια κλπ. Ύστερα από την ορθή εγγραφή και χρέωση, θα σας επιτραπεί η δυνατότητα συγκεκριμένων λήψεων σε συμβατά κινητά τηλέφωνα και συμβατές συσκευές μέσω της Υπηρεσίας.


Σύντομος Κωδικός: 54444

Το woomba είναι μια υπηρεσία εβδομαδιαίας συνδρομής. Κάθε εβδομάδα, θα λαμβάνετε τρία (3) χρεώσιμα κατά την λήψη μηνύματα, αξίας 2,08€ έκαστο, συνολική χρέωση: 6,24€ ανά εβδομάδα. Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω. Η υπηρεσία woomba παρέχεται από την Brosmedia S.C.P. που εδρεύει στην Ισπανία (C/Pintor Murillo nº 35 5º 2ª, 08210 Barberá del Vallés, Barcelona). Στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την Dimoco gmbh, Ολύμπου 19 Μαρούσι 15123, 4ος όροφος. Ο κωδικός 54578 είναι δωρεάν κατά την λήψη του και αφορά σε υποστηρικτικά ενημερωτικά μηνύματα της υπηρεσίας.

Για όλες τις ερωτήσεις αναφορικά με τη συνδρομή σας, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας στο 8017007675 (μόνο από σταθερό, με απλή χρέωση, αναφέροντας τον πενταψήφιο κωδικό 54444). Εάν επιθυμείτε να διακόψετε τη συνδρομή σας από αυτήν την υπηρεσία, στείλτε μήνυμα από το κινητό σας με την λέξη STOP στον κωδικό όπου είχατε εγγραφεί (54444).